Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » KRESZ! Mikor nincs a villamosn...

KRESZ! Mikor nincs a villamosnak elsőbbsége? Mikor nincs a gyalogosnak elsőbbsége? Lakott területen belül főúton lehet várakozni és/vagy megállni? Lakópihenő övezetben ha van járda hol lehet várakozni/megállni? És ki hajthat be oda?

Figyelt kérdés
Villamos esetében én egy helyzetet tudok, ha te mész egyenesen a villamos pedig párhuzamosan melletted jobbra kis ívben kanyarodik. Van más eset? Gyalog esetében pedig csak azt az esetet tudom, hogy ha veled egy úton merőlegen kell át. A többi helyzetben elsőbbsége van. (Nyilv. való. a gyalogátkelő kivételével). Lakott területen kívül úgy tudom nem lehet várakozni se megállni.

2017. febr. 19. 21:27
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!