Anyajegy leszedetés?
Figyelt kérdés
Voltam bőrgyógyászaton ahol javasolták egy anyajegy leszedését, meg lenne még egy pár amit esztétikai okok miatt szeretnék leszedetni. Az lenne a kérdésem hogy ezt csak magánklinikán lehet megoldani, vagy esetleg van valami ingyenes/ olcsóbb módszer rá? Kórházban nem csinálják meg? Lehet buta kérdések, akkor elnézést érte de nagyon nem vagyok jártas ebben és nem tudom hol tudnék érdeklődni. A válaszokat előre is köszönöm! (az értelmeseket)szept. 12. 18:55
1/5 A kérdező kommentje:
Amiket esztétikai okból szeretnék leszedetni az arcon van, elfelejtettem hozzátenni.
szept. 12. 18:56
2/5 anonim válasza:
Páromnak privát sebészeti rendelésen vették le. Plusz futó szemölcsöket, 45 000Ft, de ebben van egy 9000Ft szövettan. Lézerrel vették le mindegyiket.
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!☺️Megkérdezhetem kb. hányat vettek le és hol?
szept. 12. 20:38
4/5 anonim válasza:
Futószemölcsök nyak alsórészén, kb 8-10 apró. Az anyajegy mellkason volt.
5/5 anonim válasza:
Tb alapon csak azt szedik le, amire a bőrgyógyász rámondta hogy le kell szedni. Én magánrendelésen szedettem le, de ott is kérték a bőrgyógyász javaslatát, pedig nekem 1x1 cmes volt a hátamon.
Nemtudom hogy nem kéne e ahhoz plasztikai sebész, ami az arcodon van. Ne engedd akármilyen sebésznek levetetni, mert heges marad az arcod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!