Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Anyajegy leszedetése esztétika...

Anyajegy leszedetése esztétikai okokból?

Figyelt kérdés

Az arcom bal oldala tele van anyajeggyel, amivel alapjáraton nem is lenne baj, de van egy durván 1x1cm-es, és nem éppen szép. Bőrgyógyásszal már 1 éve beszéltem, jóindulatú, a sebész pedig azt mondta hogy simán megoldható a levetetése, csak félek hogy nagyon kihegesedik majd. Esetleg tapasztalatok vagy tippek hogy mit csináljak? Régen elhatároztam már hogy levetetem (ezért is beszéltem már bőrgyógyásszal és sebésszel régen) de egy kicsit félek még. Meg nem tudom hogy a gyógyulási idő mennyi, mert iskolába pl. nem nagyon akarok menni egy sebtapasszal az arcomon.

16/F

Előre is köszönöm a válaszokat!

2022. aug. 17. 22:08
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

Figyi iskolából annyit nem tudsz kimaradni mire ez meggyőgyul, az hetekig tart. Arcon általábna egyébént szépen dolgoznak, d eha egy szikés story akkor egy varrott seb lesz, amit két hétig varva tartanak, ha lézerezel az más de az is bő két hetes az alapgyógyulás és még utána is vigyázni kell rá, naptejjel pedig kenni kell akár még télen is, mert a felhőzeten átjövő UVA sugarak károsan hatnak a bőr mélyebb részeiben a kollagéntermelésre, és ha még ilyen nyári őszi napfényben szedeted le akkor bajos a pigment része is, nehogy felfokozza a pigmenttermelést a nap azon a részen, és barna legyen.

A gyógyulást segítheted magad fehérjebevitellel, lizin aminosavval és magas c vitamin bevitellel, ezek jól hatnak a kollagéntermelésre.

Azt mondanám hogy esetleg tegg a dolgot a karácsonyiszünet előttre, ha nagyon gáz azzal menni suliba, de nekem is leszedtek a nyakamról egyet, és igazából még lányként is menő volt hogy ott van rajtad egy varrat húha...

2022. aug. 17. 22:13
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Ne habozz, szánd el magad rá, de ne nyáron!

1# olyan precízen leírta a körülmények összességét, hogy ahhoz hozzátenni nem lehet.

Fiatal vagy, jó eséllyel szépen gógyul majd, de valószínü a heg sokáig látszik majd.

Ismerős lány megcsináltatta, nem bánta meg.

2022. aug. 17. 22:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!