Térdről anyajegy leszedetés után haza tudok menni tömegközlekedéssel?
Haza tudsz menni természetesen. Anyajegyet vesznek le, nem pedig a lábadat vágják le.
Hogy amúgy ez jót tesz-e a sebnek, főleg nyáron 35 fokban? Hát nem, én nem javaslom.
Vagy kérj meg valakit aki hazahoz vagy inkább időzíts úgy, hogy kora ősszel, jobb időben mész, mert a kánikula (gyaloglással vegyítve) nem igazán kedvez a sebgyógyulásnak.
Nem írod, hogy mekkora az anyajegy. Varrni is kell? Mert ha igen, akkor semmiképp. Egyébként is kába leszel az érzéstelenítőtől. Ilyen melegben jobb, ha nem gyalogolsz és nem buszozol friss sebbel.
Próbáld megoldani a szállításod. Valaki csak elkísér és haza is visz. Senkit nem tudsz megkérni?
Igen, varrni fogják. Aznap nem ér rá senki, de egy hét múlva már lenne is másik időpont, így átrakatom inkább holnap. Gondoltam bevállalom, de mire hazaérek biztos kimegy az érzéstelenítő, úgy meg ajánlatos inkább feküdni az első pár napban, főleg, hogy elég kényes helyen van.
Köszi a válaszokat!
Így lesz, köszi.
A fekvést úgy értettem, hogy sajnos a biciklizés kilőve hetekig, meg boltba is épp elég lesz elsántikálni 1-2 napig. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!