Szerintetek menjek el?
Figyelt kérdés
lesz egy szalagavatós megbeszélés holnap és 3 órát terveznek
én már tudom,hogy nem akarok táncolni meg az egész dolog nem érdekel!!
csak sajna múltkor mikor kérdezték,hogy ki akar táncolni?akkor mondtam,hogy igen én is..csak hogy ne akarjanak meggyőzni,hogy de de menjek!!
úgyhogy szerintetek ha nem megyek el a megbeszélésre,hanem később a suliban jelentem be,hogy én nem táncolok az is okés?? szóval most minek menjek el a talira??csak azért,hogy megmondjam,hogy köszi nem kérek belőle??
a tali nem kötelező,de ERŐSEN AJÁNLOTT!!
szerintetek????????
2010. nov. 3. 12:09
1/2 anonim válasza:
szerintem jobb ha most szólsz, hogy te mégsem akarsz táncolni, mert akkor kevésbé érzik magukat majd átverve meg másképp szervezik ha -1fő nem táncol...gondolom :D
2/2 anonim válasza:
mindenképpen szóljál a megbeszélés előtt, hogy meggondoltad magad és nem szeretnél táncolni.
fő az őszinteség.
igy nem kell elmenned a próbára sem és senkit nem versz át.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!