Miért van reggelente nagyon rossz kedvem?
Figyelt kérdés
igazabol alapbol is sokat vagyok szomoru de ugy altalaba reggelente nagyon, annyira ugy erzem reggelente hogy nincs kedvem az élethez olyan erös szomoruságot érzek ha meg ugy sokat tudok aludni annyira nem bar akkor is szomoru vagyok de ha kevesebbet akkor mégjobbanszept. 9. 07:54
1/6 anonim válasza:
Érdekes nekem inkább este/éjjel szokott jobban előjönni
2/6 A kérdező kommentje:
legszivesebben egésznap aludnék nincs kedvem suliba menni, semmihez igazábol. Orák uttán elmulik ez az érzés, de reggelente mindig van.
szept. 9. 07:58
3/6 A kérdező kommentje:
ilyen nagyon ürességet érzek reggelente
szept. 9. 07:58
4/6 anonim válasza:
Depresszív hangulat
És utána jobb lesz a napod? Vagy marad ez a hangulat csak kicsit hígítva?
5/6 A kérdező kommentje:
hat altalaba marad ez a hangulat csak kicsit jobb ez olyan mintha hirtelen mennék hidegvizbe az elején még nagyon rossz uttána megszokom es kicsit jobb tehát igy delutánra annyira mar nem rossz
szept. 9. 09:40
6/6 anonim válasza:
Hát ez egy plusz jel a testedtől, hogy ideje lenne a problémáiddal foglalkozni, nem csak menekülni...
Rendbe kell tenned azokat a dolgokat, amik kiváltják ezeket a negatív érzéseket belőled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!