Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi van velem?? Nem értem...

Mi van velem?? Nem értem saját magamat, orvoshoz kellene mennem??

Figyelt kérdés
Van egy férfi akivel minden jól alakult. Azt kiderült hazug, csajozos, manipuláló,birtokolni akaró férfi. Még sorolhatnám. Nagyon hamar feltudtam idegesiteni. Főleg ha nem úgy történt valami. Mindig gyereknek hivott. Elején mondtam neki hogy gyereket szeretnék, erre később hogy ő is és már mondta a nevet is. Magyarán elhúzta előttem a mézes madzagot. Később mondta, mikor nem akart tőlem semmit,hogy legyek egyedül. Kajtat egy nő után, akinek a munkahelyére megy állandóan. Láttam is, de ott áll mellette és a nő inkább a teloját nyomogatja. De én még mindig várom hogy irjon keressen, de erre kevés esélyem van. Olyan mindtha nem tett volna semmit, és mégis várom. Nem értem magam. Szüleim meghaltak, volt párom sok közös év után kidobott. Talán sok negativ dolog váltja ki??
szept. 8. 17:33
 1/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg a figyelemre vágysz. De ezt nem attól fogod megkapni, akivel ennyi probléma van. Addig lesz veled jó fej amíg sikerül betörni téged és befurakodni az életedbe. Utána már csak akkor szabadulsz meg tőle, mikor sikerül távoltartásit szerezned ellene, vagy el nem tesz láb alól, mert ellenkezni mertél.
szept. 8. 17:37
 2/5 anonim ***** válasza:
Kereshetnél normálisabbat is... csak álmodozol, hogy mit szeretnél.
szept. 8. 17:42
 3/5 anonim ***** válasza:
0%
Irj nekem!
szept. 8. 17:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem értem, hogy mi mást vársz egy pszichopatától.
szept. 8. 22:37
 5/5 anonim ***** válasza:

Mentális és hormonális megburulás.

Szeretethiány, magánytól való félelem, ragaszkodás.

Ezutóbbit kiválthatja az, ha az illetővel hormonálisan passzolsz vagy csak az ő hormonillata imponál neked.

S ez is kialakíthat beteges ragaszkodást.

Tudatosítsd magadban, hogy a te tested, te életed és nem akarsz ragaszkodni egy toxikus emberhez.

Érdemes a randit, ismerledési fázist kitolni, hogy idővel szűrd ezeket, ha nem vagy elég tudatos s nem tudod miket figyelj, hogyan elemezd a másik embert rövid idő alatt.

Rengetegen esnek ebbe a hibába.

szept. 9. 17:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!