Hogyan illeszkedjek be uj suliba?
Figyelt kérdés
Most mentem 9be viszont a suli elso hetebe atkellett iratkoznom(csaladi ugyek miatt) es most megyek masik suliba... Nagyon nagyon felenk vagyok es csendes foleg ismeretlen kozegben, ezen probalok dolgozni az elozo suliba probaltam baratkozni, köszöntem annak aki szimpatikus, rajuk mosolyogtam de valahogy nem sikerült baratkoznom. Tudnatok tippeket adni h hogy szerezzek baratokat? Elore is koszonom a valasztszept. 6. 18:38
1/2 anonim válasza:
Próbálj érdeklődni mások hobbijai felől, ha van valami közös érdeklődésetek, arról könnyű beszélni, és könnyebben lehet kapcsolatot építeni.
Ha esetleg van rá lehetőség, érdemes az osztályfőnököt felkeresni és felvetni egy "bemutatkozó" óra ötletét, ahol minden diák kapna egy kis időt hogy röviden bemutatkozzon a többieknek.
Ha erre már volt sor, csak kimaradtál belőle mert később érkeztél, akkor érdemes valami más módot találni hasonlóra, pl bemutatkozó óra helyett szervezni valamiféle csoportos foglalkozást ahol lehetőséget kapnak a diákok arra, hogy csevegjenek. Ez a többieknek is hasznos lenne.
Sok sikert!
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm :)
szept. 8. 18:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!