Miért hallok hangokat ?
Figyelt kérdés
Általában ha beteg vagyok,leszek előtte nem nem tudom magam normálisan kipihenni és másnap nagyon kómás leszek.De annyira hogy még alakokat is látok néha meg hangokat is hallom de ezek csak 1 napig vannakszept. 5. 18:53
3/7 anonim válasza:
Ha ez a kérdés nem kamu, akkor érdemes lenne orvoshoz fordulni. Komoly betegségek is okozhatnak ilyen téves érzékeléseket.
4/7 anonim válasza:
Na nem troll kérdés, fordulj orvoshoz. Sima fáradtság vagy betegség nem okozhat ilyen hallucinációkat.
5/7 anonim válasza:
Ez nagyon durva.Nem vagy beteg?
Én nagyon félnék.
Nem vicc a kérdész?
6/7 A kérdező kommentje:
Ez nem troll kérdés ez mind igaz
Lehet a sok éve tartó stress miatt van ?
Mert lassan 10 éve hogy nem tudok tenni semmit ellene
szept. 6. 12:04
7/7 A kérdező kommentje:
Aki mondják hogy menjek vele orvoshoz már voltam de azt mondták hogy majd el múlik
szept. 6. 13:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!