Éjszaka suttogó hangokat hallok. Nagyon félek. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Este ilyen halk suttogásokat hallok. Egyre jobban kezdek tőle becsavarodni. Minden nap gyertyát gyújtok ez miatt.2017. jan. 23. 22:21
1/4 nandi00 válasza:
Konkrétan mondanak is valamit vagy csak olyan, mintha suttogás lenne??
2/4 anonim válasza:
Aludj anyukád mellett egy pár napig.
3/4 A kérdező kommentje:
Egyedül élek
2017. jan. 29. 12:37
4/4 anonim válasza:
Én néha suttogó, néha hangosabb hangokat is hallok, de nem félek tőlük. Olyan mintha ismerném őket. Ha akarnám talán ki tudnám venni a szavaikból, amit mondanak, de annyira nem érdekel. Volt, amit értettem. Volt, ami olyan volt, mintha egy (még élő) ismerősöm beszélt volna. Néha olyan volt mintha csak régebben hallott hangokat játszanék vissza. Nem tudom.. néha megnyugtatnak azok a hangok, néha idegesítenek, mert nem tudok tőlük aludni. Ne félj, próbáld megérteni, amit mondanak! Ne nézz hülyének, tudtommal nem bolondultam meg! :) Bár lehet, h csak a képzeletünk játszik mindkettőnkkel. :) Ha még hallod őket vagy megértesz valamit a beszédükből, akkor írj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!