Aki soha életében nem dolgozott, az nem kap nyugdíjat majd ?
Figyelt kérdés
Nem kérdezik meg majd tőle ,hogy miért nem dolgozott ?szept. 5. 12:27
1/20 anonim válasza:
Alapnyugdíj van, havi 28.500 forint. Aki ebből 1 hónapig megél (lakhatás, rezsi, étkezés), annak sok sikert.
2/20 anonim válasza:
A kádári időkben börtönbe is csukták kmk-s embert (közveszélyes munkakerülő). Ma már ez nincs. Nem kötelező dolgozni. Régen nem lehetett magánvagyonod, ma már van. Ha 21 évesen van egy remek ötletem, és azt el tudom adni egy befektetőnek (akárkinek) 30 millióért, és azt ügyesen forgatom, gazdagodom, akkor minek dolgozzam.
3/20 anonim válasza:
Ha jól tudom 25 év munkaviszony alatt nincs nyugdíj.
5/20 anonim válasza:
15 év kell a résznyugdíjhoz, 20 év a teljeshez.
6/20 anonim válasza:
A teljeshez 40 év kell csak szólok.Akkor negyven évesen mindenki nyugdíjas lenne.
7/20 anonim válasza:
8/20 anonim válasza:
Kap valamennyit. A problémás rész az, hogy aki végig dolgozta az életét tisztességgel, az is nagyjából erre számíthat, - ha egyáltalán megéli.
9/20 anonim válasza:
Senkit nem érdekel. Ez a tény. Az más kérdés, hogy kaphat az illető nem szép véleményeket, ám nem alaptalanul.
Magyarban pl korombelieknek már nem is lesz, akkor se ha ledolgozzuk a belünket.
Érdemes megalapozni a jövőt. Emellett nem másoktól kell elvárni alapon sem, hogy ellássanak.
Az ilyen összegek csak plusz zsebpénznek jók.
10/20 A kérdező kommentje:
Utolsó az ügyintézőre gondolsz ?
Aki jól le szidja majd ?
szept. 10. 20:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!