2011nen vettem fel hitelt az otp-nel, 1 millio forintot, majdnem negy evig rendesen fizettem, aztan szemelyes okok miatt nem foglalkoztam vele es kb 1 evig nem fizettem. Atadtak behajtocegnek, 2015 vegen/2016 elejen kezdtem el fizetni a behajtonak?!
Figyelt kérdés
A behajtas kezdetetol rendesen van rizetve, 2 hete kertem egy osszesitot, hogy hol jar a hitel, meg mindig kovetelnem 1 millio 80 ezret, 2016 ota 2 millio 300 at mar befizettem es ebbe nincs beleszamolva 2011-2014/2015. Egyik naprol a masikra otp faktoring felbontotta a szerzodesemet a behajtonal. Ez mult heten tortent. Holnapra van meg beszelve, hogy hivom az ugyben illetekest. Fogalmam sincs miert bontottak fel, a levelben az all egy osszegben kell kifezetnem vagy kerhetek reszletfizetest.. nem ertek egyet ax egesszel, 2011 ben vettem es 2024 van, mar 3 milliot vissza fizettem ha belesxamoljuk a 2011tol 2015 ig fizetett idoszakot is. Nem tudom hogy erdrmes e jogi tanacsodoz fordulni, vagy allapodjak meg egy isszegben amit mondjuk egyben kifizetnek?szept. 4. 01:42
1/3 anonim válasza:
1 milliot nem tudsz kifizetni 13 ev alatt???
2/3 anonim válasza:
Mi az, hogy személyes okok miatt nem foglalkoztál vele? Ha ennyire hülye vagy, akkor csak fizessed a kamatos kamatnak a kamatját még 20 évig. Gratula.
3/3 anonim válasza:
Ha nem foglalkoztál vele, akkor most ennyibe fog kerülni.
Beszéld meg velük, hogyan fizeted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!