Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit tegyek ha egy putri...

Mit tegyek ha egy putri középiskolára járok, ahol nem tanitanak rendesen és ezzel nem készitenek fel az éretségire ?

Figyelt kérdés

Jelenleg egy harmadikos középiskolás diák vagyok és szerintem már túl késő lenne iskolát váltanom hisz igy is évvesztes vagyok, viszont nagyon ugy érzem hogy nem álok készen jövőre éretségizni, sajnos teljesen elhanyagolnak bennünket a tanárok és minden felelőséget ránk háritanak, vagyis elvárják hogy mi csupán bejárjunk megirni a feladványokat, kapjunk rá jegyet és szabaduljanak meg tőlünk.

Visszont én nem szeretnék rossz jegyekkel éretségizni, csak senki az ég világon nem támogat a tanulásban én pedig itthon már igy is kivagyok fáradva miutan haza érek az iskolából hogy tanuljak legalább két órát naponta...

Visszont máshogy esélytelen jó jegyekkel éretségizni, ez teljesen lehangol és már életkedvem sincs sem energiám magolni...

máj. 3. 18:52
 1/9 A kérdező kommentje:

ráadásul nem éltem ki magam egyátalán ugy érzem én már öreg vagyok ehez, nincsennek emberi kapcsolataim stb.

Jelenleg olyan brutális életem volt hogy képtelen vagyok még a normális emberek közé beilleszkedni se.

Azthiszem legjobb lenne megölni magam, de félek hogy nem fog összejönni és mégszarabb helyzetben leszek.

máj. 3. 19:06
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom, NEKED is van interneted, ott mindent meg tudsz keresni, amit nem tanítanak meg, magyarázatokkal.

Ez ezelött 30 évvel még lehetett akadálya a megfelelö tudás megszerzésenek, ma nem.

17 évesen meg mit akartad volna magad kiélni?????

máj. 3. 19:33
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

"Visszont én nem szeretnék rossz jegyekkel éretségizni, csak senki az ég világon nem támogat a tanulásban én pedig itthon már igy is kivagyok fáradva miutan haza érek az iskolából hogy tanuljak legalább két órát naponta..."

Kifogások helyett leülsz és megtanulod az interneten ahol milliószámra vannak ingyenes érettségi felkészítő anyagok + 2024-ben az AI hőskorában még csak tanár sem kell, ha valami kérdésed van vagy nem értesz valamit a mesterséges intelligencia elmagyarázza...

máj. 3. 19:40
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
K*rvára nem érdekel senkit, hogy te mit akarsz, vagy mik a szándékaid, problémáid, max a szüleidet, de akkor ezt a kérdést nekik tedd fel. Tudod, a világod úgy működik, ahogyan saját magadnak formálod. Persze... a tanárok és a szülők a hibásak, véletlenül sem önmagad. Lol.
máj. 3. 19:56
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Illetve első körben: menj vissza az általános iskolába tanulmányozni a magyar nyelvtant.
máj. 3. 19:59
 6/9 A kérdező kommentje:
4es, a szüleim eddig is totálisan leszartak.
máj. 3. 20:03
 7/9 anonim ***** válasza:
#6 Akkor ez egy könnyedén alátámasztható indok a kérdésedre.
máj. 3. 20:21
 8/9 A kérdező kommentje:
7es, gondolom igy már fel is adhatom az életet, mert lebutultam, kiégtem és nincs semmilyen életkedvem
máj. 4. 09:31
 9/9 anonim ***** válasza:
Dehogy, nem szabad. Mindig van kiút, csak tenni is kell érte. Hajrá!
máj. 4. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!