Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek én mit csináljak?

Szerintetek én mit csináljak?

Figyelt kérdés
Unokatestvéremmel fogadtam abba, hogy aki veszít azon egy cipő zokni meg egy anonymous maszk hogy ha jön valaki ne ismerjen meg és így végig kell sétálni egy olyan helyen este ahol nagyon senki se jár. Hát vesztettem. Mind a ketten fiúk vagyunk és van közöttünk 2 év és meg van a bizalom is.

szept. 3. 12:39
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem semmi gáz nincs benne. A meztelenség ternészetes. Video ne készüljön azért, és kész.
szept. 4. 09:19
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Ha erdő van mindkét oldalon akkor elég kicsi az esély hogy bárki idegennel összefutnátok. Főleg este. Beszéljétek meg hogy egyikőtök sem visz telefont és akkor nem készülhet videófelvétel sem.

Arra figyelj azért, hogy az unokatesód meg ne lógjon a ruháiddal, mert hazáig pucéran sétálni már rizikós lenne.

szept. 5. 20:37
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
na mi lett belőle?
szept. 21. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!