Szerintetek én mit csináljak?
Figyelt kérdés
Unokatestvéremmel fogadtam abba, hogy aki veszít azon egy cipő zokni meg egy anonymous maszk hogy ha jön valaki ne ismerjen meg és így végig kell sétálni egy olyan helyen este ahol nagyon senki se jár. Hát vesztettem. Mind a ketten fiúk vagyunk és van közöttünk 2 év és meg van a bizalom is.szept. 3. 12:39
1/13 anonim válasza:
Akkor vedd le a pólód, a nadrágod és az alsógatyád és irány sétálni 😉
2/13 anonim válasza:
Megcsinálod szépen és reménykedsz, hogy nem lát meg valaki és hív rendőrt, én tuti megtenném. Esetleg vigyél magaddal ruhát és ha gáz van gyorsan felkapod, a maszkot meg eldobod. Úgyse fognak felismerni.
3/13 anonim válasza:
Te hogy gondolod? Meg akarod csinálni?
4/13 anonim válasza:
Ha senki nem jár arra, nincs nagy tétje a meztelenségnek, főleg ha unokatesóddal már láttátok úgy egymást. Viszont ha ez lakott területen történik, nem lehetsz biztos abban, hogy nem fognak mások meglátni. Kellően bevállalós vagy hozzá?
5/13 anonim válasza:
A térfigyelő kamerákra is érdemes gondolni. Sok házon vannak.
6/13 anonim válasza:
És ha lát a térfigyelő akkor mi van?
7/13 anonim válasza:
#6: Megy a Youtube-ra, de nem baj, úgyis maszkban lesz. Csak nem adnak tán ki rá körözést...
8/13 anonim válasza:
mi is csináltunk ilyet, és ráadásul mnaszk se volt :) nem annyira ritka szórakozás ha valahol többen vannak, netán nyári tábor van ...
9/13 A kérdező kommentje:
#4 Hát még nem láttuk egymást. Egy olyan helyre megyünk ami mellett jobbra balra erdő van szóval kétlem a kamerákat. Nem merném megcsinálni.
szept. 3. 18:35
10/13 anonim válasza:
#9: Tehát nem tartod be a szavadat? Nem szép dolog! Egy úriember ilyet soha nem tenne! Megteszed szépen aztán legközelebb meggondolod miben fogadsz! Hajrá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!