Mennyit koltotok lottora 1 héten?
800 Ft-ot (heti egy ötös- és egy hatoslottó). Édesanyám volt az, aki lottózott. Tizenévesen engem bízott meg, hogy menjek el a lottózóba. Később, mikor elköltöztem, a dolog továbbra is rám maradt, de már én is fizettem. Édesanyám időről időre – mondjuk évente kétszer – megkérdezi, hogy van-e lottónk, de Így 47 évesen azt hiszem elmondhatom, hogy mivel én figyelek rá, én veszem meg, és én állom a költségét, így tulajdonképpen én vagyok az, aki lottózom, afféle örökség gyanánt.
Nyilván nem éri meg, összességében sokkal többet költöttem lottóra, mint amit nyertem vele, de mivel automatizálva van az egész folyamat, így az havi kb. 3500 Ft hiány nem tűnik fel, nem számolok vele. De néha meg jó, ha eszembe jut, és látom, hogy van az elmúlt évből mondjuk 15 000 Ft, amit kivehetek és ami így talált pénznek *tűnik*.
Luxorral játszom, arra heti 1200 Ft-ot költök (4 mező)
Lottóval csak akkor játszom, ha valami érdemi akció van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!