Hogyan lehetnék férfiassab?
Figyelt kérdés
17 éves srác vagyok. Az osztályomban, s az iskolában mindenki azt mondja lányos vagyok, meg hogy mindinen megsértődőök, pedig én nem érzem ezt magamon, tök áltlagos vagyok, mondjuk többen melegnek tartanak, de nem vagyok az szerencsére, mit csináljak, hogy férfiasabb legyek, kérlek segítsetek fontos! Szeretnék barátnőt, de így nem lehet, ha ennyire ez láttszik!szept. 1. 20:53
1/6 anonim válasza:
Mondjuk először tanulj meg rendesen írni... Az elég szexi tud lenni
2/6 anonim válasza:
17 évesen hogy akarsz így férfias lenni? Mert ez minden, csak nem az, leginkább hisztinek tudnám nevezni.
3/6 A kérdező kommentje:
Nem vagyok hisztis!!!
szept. 2. 07:20
4/6 anonim válasza:
A viselkedéseden és a fazonodon kell változtatni.
Nem tudunk segíteni, mert nem tudjuk ki vagy, és hogy nézel ki
Beszélgess erről nyugodtan az iskola pszichológussal, ha van az iskoládban
5/6 anonim válasza:
"Nem vagyok hisztis!!!"
Már a három felkiáltójel is arról árulkodik, hogy az vagy. De minimum túltolod a dolgokat. Ne játszd el az izgágát, és kezdj el sportolni. Sokkal férfiasabb leszel, ha sportolsz, rendszeresen edzel.
6/6 anonim válasza:
Holnaptól a skót szoknya helyett húzz nadrágot..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!