Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Ez valóban igaz lenne?

Ez valóban igaz lenne?

Figyelt kérdés
Volt egy baráti társaság akivel az elmúlt időszakban összejártunk. 1 lány és 2 fiú volt közötte,meg én. Egy időre eltűntek,fogalmam sem volt mi történt,a srácra rá írtam minden rendben? Válaszra sem méltot pedig fent volt mindig. Most a lány előkerült és a napokban rám írt,találkoztunk. A talin említette hogy elvileg az egyik sráccal össze veszett és hogy ez miatt magukba zuhantak és elvoltak foglalva,ez miatt nem írtak. Nem tudom,valahogy nekem ebben a mende mondában valami nem szimpi. Mert a lányt nagyon régóta ismerem de szereti kutyulni a dolgoka. Hogy most ez valóban igaz lenne,hogy 3 hétig nem írtak és hogy az egyik sráccal összevesztek. De akkor nekem még lehetet volna válaszolni nem? Szerintetek?
aug. 29. 23:10
 1/4 anonim válasza:
jah, sztem attol még simán tud irni hogy magába van zuhanva egy veszekedés miatt(1 veszekedés miatt magába zuhan????!!!!)
okt. 24. 20:55
 2/4 anonim válasza:
nyomiii
okt. 24. 20:55
 3/4 anonim válasza:
ne barátkozz vele
okt. 24. 20:56
 4/4 anonim válasza:

nyomoréééééééék

egy kib@szott veszekedéééés miatt öngyilkos jelölt is lenne?!

akár....

hát, teso,ne barátkozz ezzel a nyomival

okt. 24. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!