Ha kihuzom az osszes szort az arcomon, akkor soha tobbé nem kell borotvalkoznom?
Figyelt kérdés
aug. 29. 11:05
1/4 anonim válasza:
Miért ne kellene?
Visszanő pár napon belül.
2/4 anonim válasza:
Biztos hallottál már arról, hogy gyantázás. És hogy rendszeresen csinálják, pedig az is kihúzza a szőrszálakat, nem csak elvágja. Mégis visszanő, és nem végleges eljárás.
3/4 anonim válasza:
A tartós lézeres szőrtelenítést, akár arcon is elvégzik, ha jól tudom.
Jómagam szőrös testű férfi vagyok, de eszem ágában nincs szőrteleníteni. Nagyjából 25 éve szakállam is van. Eleinte kőrszakáll volt, majd úgy 10 éve átmenetes szakállra váltottam, amely illeszkedik az oldalt rövid hajamhoz. Sok nőnek ez imponál, főként azoknak, akik nem a kisfiúkákat keresik.
A borotválkozás egy szertartás, amely a férfiasság része. A borbélyszalon pedig egy férfias hangulatú, akár társaságági hely.
Mi a problémád a borotválkozással?
4/4 A kérdező kommentje:
Azt hogy utalom
Igaz hogy havonta 5 perc alatt elvégzem de akkor is utálom
aug. 30. 06:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!