Ha egy hónapig minden nap borotválkozom, erősebb szőrzetem lesz vagy lesz bármilyen változás?
Figyelt kérdés
2024. máj. 4. 21:11
1/3 anonim válasza:
Nem számít, tévhit hogy a borotválástól erősödne. Anélkül is teszi, mert ha most kezd nőni a szakállad, az évről évre egyre nagyobb területű vagy dúsabb vastagabb lesz magától is, ahogy a serdülőkor végére érsz. Ezt nem befolyásolja a vágás gyakorisága vagy módszere.
2/3 anonim válasza:
Nem számít. És a genetikát kár is megpróbálni befolyásolni. Például itt vagyok én 30 évesen, miután rájöttem (kb 10 éve), hogy szakállat nem fogok tudni növeszteni, így inkább leborotválom az arcszőrzetemet, máskülönben elég hülyén néznék ki.
3/3 anonim válasza:
Azért tűnik erősebbnem a borotvált szőr, mert a felső, vékonyabb végét levágod a borotvával és marad az alsó, a bőrhoz közelebbi vastagabb része.
Ezen kivül semmi mást nem befolyásolsz a borotválással. Úgy fog nőni a szőr ahogy akar.
Én is úgy vagyok mint 2-es. Foltosan nő a pofámon a szőr, nem lesz szép szakállam. Miközben a hajam meg olyan dús és sűrű, hogy csapágyasra vágom a gépeket :D El kell engedni a szakáll projektet ha nem nő szépen a szőr.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!