Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Lehetséges olyan alakot...

Lehetséges olyan alakot elérni mit ami Vi-nak van az arcane nevű sorozatból?

Figyelt kérdés

Azért kérdezem mert 17 éves vagyok és lány, úgy hallottam nekünk nehezebb izmot építeni mint a férfiaknak ezért kérdezem.

(Egy két oldalon azt írták el lehet, de ez valóban így van? És ha igen hogyan?)

Nem tudtam milyen kategóriába rakjam azért tettem ide...

aug. 28. 23:48
 1/6 A kérdező kommentje:
Utólag vettem csak észre hogy elég furán fogalmaztam meg, ezért bocsánat. Remélem azért így is érthető😅
aug. 28. 23:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Pl ha alapon a csontvázad arányai nem olyanok, már off. A figurák pedig alapból rugalmasan kialakíthatóak, a valós test már kevésbbé
aug. 31. 12:58
 3/6 A kérdező kommentje:
Szerencsére, a testalkatom hasonló ezzel nincs gond. Csak nem tudom, hogy olyan izmokat tudnék-e építeni hozzá.
szept. 2. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:
46%

Az izomzat szálkásítható is, de akár tömegnövelhető is.

Gyakorlattól és egyéni alkattól függ.

De miért ilyen fontos hogy valakihez hasonlíts ennyire?

Nem beteges egy kicsit?

szept. 9. 17:11
 5/6 A kérdező kommentje:

Jaj, nem hozzá akarok ennyire hasonlítani hanem csak az alakja az ami ennyire megfogott s mivel elvileg lehetséges ezért szeretném el is érni ezt. Alapjáraton nem igazán követem a sorozatot sem, a karaktert aztán meg végképp nem.

Nem annyira fontos, hogy elérjem ezt az alakot, de mielőtt belevágnék szerettem volna tudni hogy egyáltalán tényleg lehet-e ilyen eredménye.

Utólag is köszönöm mindkét választ!

szept. 9. 20:39
 6/6 anonim ***** válasza:

Nézd. Én anno amatőr testépítettem. Az inspirációm elsősorban Linda Hamilton (Sarah Connor) volt a Terminátor 2-ből, másodsorban pedig Sigourney Weaver (Ellen Ripley) a Bolygó neve: Halál-ból. DE nem 17 voltam, hanem olyan 24-25. Akkoriban olvastam Testépítő magazinokat is a Flex-et, és igen, lehet a nőknek is izmot építeni úgy, hogy nem kell hozzá semmi kemikália. Csak tudni kell a helyes gyakorlatokat, a megfelelő étkezést. Ha izmokat akarsz, sikerülhet, ha csak fogyni akarsz, az is. Nekem pl. egyetlen dolog nem sikerült, ami miatt végül abba hagytam az egészet másfél év után az az, hogy a hasamról nem tudtam ledolgozni a felesleget. Fogyni fogytam 25 kg-t, a hasam is kisebb lett, de nem eléggé, és egy bizonyos idő után nem volt semmi változás. Egyébként izmosodni is izmosodtam. (3 hónap után már eléggé feltűnő volt a változás)

Ez régen volt, évtizedekkel ezelőtt. Mára már van internet, ami tele van fitness videókkal, testépítő gyakorlatokkal, diétás tanácsadással, stb. Tehát ma már minden könnyebb. Úgyhogy szerintem próbáld meg, mert beválhat.

dec. 12. 10:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!