Mit kamuzzak miért mondok fel?
Figyelt kérdés
Felvettek egyetemre de erről én egy szót se szóltam csupán 2 hónapra jöttem ide dolgozni a tudtuk nélkül. Próba idős vagyok azonnal mehetek de ha kérdik miért mit mondjak? Nincs pofám azt mondani ,hogy átbasztam őket.aug. 28. 21:23
1/10 anonim válasza:
Nem kell megindokolni én nem hazudnék vagy megmondanám az igazat vagy nem indokolnék semmit
2/10 anonim válasza:
Nem kell indokolni a felmondást. Ha még próbaidőn vagy mégkevésbé.
3/10 anonim válasza:
Ha szeretsz kamuzni (bár tök felesleges, lsd előttem szólók) mond azt, hogy terhes vagy.
Akkor is ezt mond, ha pasi vagy.
Ez jó lesz hidd el.
4/10 anonim válasza:
Mondd azt, hogy menned kell átműttetni magad mert a néger apád, aki az anyád már egy ideje szégyenkezik miattad. Ne felejts el feltenni utána egy lqbp jelvényt is.
Ez annyira trendi és woke lesz, hogy még a kezed is alig akarják majd elengedni :)
6/10 anonim válasza:
Mondd, hogy egy nigériai herceg rád hagyta a több milliárd dolláros vagyonát, csak gyorsan ki kell utaznod érte Nigériába.
7/10 A kérdező kommentje:
1
Kicsi családias cég valamit csak kell mondanom
aug. 29. 11:07
8/10 anonim válasza:
Azt ugye tudod, hogy másiktól vetted el a lehetőséget azzal, hogy téged választottak.?
9/10 A kérdező kommentje:
Nekem viszont meló kellet 2 hónapra szóval nem érdekel
aug. 30. 16:26
10/10 anonim válasza:
A stílus maga az ember. :) Gratulálok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!