SEGÍTSÉG! Mit kamuzzak?
Figyelt kérdés
Lesz egy vizsgám jövő héten irni akarok a tanárnak hogy hallaszuk el van is orvosi papírom (hangszálműtétem volt) csak nem tudom mit irjak neki. mert ha azt irom hogy nem tudok beszélni akkor megíratja. Tanácsokat please2011. máj. 25. 22:36
1/10 anonim válasza:
Írd le őszintén, hogy mi a helyzet. Műtéted lesz, de a megértését szeretnéd kérni, mert ennek ellenére szóban szeretnél vizsgázni egy másik alkalommal.
2/10 A kérdező kommentje:
Ja csak a műtét már megvolt egy hete. Csak nehogy papírt kérjen...
2011. máj. 25. 22:57
3/10 anonim válasza:
Mond hogy pont akkor ellik majd a macskád:D
4/10 anonim válasza:
írj fél igazságot: műtétem volt NEM RÉG ezért arra kérném hogy késsöbb vizsgázzak le... nem kell bele irnod milyen műtét azt se hogy mikor ezért ha meg tudja hogy mikor volt és milyen nem szídhat le mer te csak "tömören" leírtad.
6/10 anonim válasza:
Ne kamuzz,iratkozz fel a nagycsoportba.
7/10 anonim válasza:
használd az erőt! jedi mind trick-el bármit elérhetsz
9/10 anonim válasza:
Mondd meg hogy addigra tüdőgyulladáod lesz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!