Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miért van az hogy éjszakánként...

Miért van az hogy éjszakánként mindig lehúzom a redőnyt mert félek hogy valaki benéz?

Figyelt kérdés
Szóval az volt 2 éve hogy bújócskáztunk 5-en és 2 ember látott egy idegent csuklyában és azóta félek hogy valaki benéz és járkál a kertben
aug. 28. 20:19
1 2
 11/14 Kései Sirató ***** válasza:
Nem egy macska járkált esetleg? Az könnyen be tud jönni.
aug. 29. 11:01
 12/14 A kérdező kommentje:
Úgy volt hogy bújócskáztunk és a tesómnál és a barátjánál volt lámpa és a kert közepén megálltunk beszélgetni 5-en és a lámpával látják hogy fut ott valaki és elkezdtük üldözni, de én semmit nem láttam és ez előtt még az volt hogy a hintán ül a tesóm és mi a ház túlfelén vagyúnk és üvölt egyet és elked felénk futni és mondta hogy valaki elfutott mögötte
aug. 29. 11:06
 13/14 Kései Sirató ***** válasza:
Nem mondtátok el a szüleiteknek?
aug. 29. 11:13
 14/14 A kérdező kommentje:
De, apukám ügyelt akkor mert ő orvos és anyukám aludt mert ilyen este 11-kor volt mikor megtörtént bementem mert megijedtem a többiek meg kint keresték botokkal
aug. 29. 12:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!