Hamarosan felszeretnék költözni Budapestre és nem tudom eldönteni ,hogy hol béreljek lakást?Ebben kérném a segítségeteket!
Figyelt kérdés
Szerintetek melyik ,,jobb” kerület?
XI. vagy a XIV. kerület?Esetleg ha tudtok még jobb környékeket nyugodtan ajánlhattok!🙂
aug. 27. 18:51
1/5 Potyondi Gergely válasza:
A II. és a III. kerület jó szerintem, de a II.kerületben nagyon drágák a lakások is meg az albérletek is.
2/5 anonim válasza:
Mindkettőben laktam és mindkettőt szerettem.
A környék, lakás számít, a 11. irtó nagy, nem mindegy hogy kifelé a világvégén laksz, vagy a metró közelében.
A 14-ben is épültek mindenféle hiperszuper lakások, de van családiházas rész is.
Az se mindegy, hová akarsz közlekedni, mennyire legyen közel a Duna, metró, strand...
3/5 anonim válasza:
A 14 jó nagyon, én itt lakom,minden van a közelben
5/5 anonim válasza:
A 11. az egyetemek környékén, Móricz stb. környékén drágább, de a külső részei annyira nem.
Drágaság a 14-ben is van, mondjuk ha nagyon nem tetszik, akkor a bérleményből idővel odébb lehet állni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!