Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Örök rémálom az idei nyár...

Örök rémálom az idei nyár átok hősége ?

Figyelt kérdés
A hűvösebb időszak tavasz tél változatos , van felhő hőfok változás eső . Hetek óta perzsel a nap forró szél homályos esték tikkasztó reggelek . Minden nap ugyanaz .
aug. 27. 16:22
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Várhatóan igen, és minden évben egyre melegebb lesz. Amitől idén szenvedtél, az jövőre ettől is durvább lesz, és a jövő nyár utáni következő még rosszabb.
aug. 27. 16:26
 2/10 A kérdező kommentje:
Ezt az terjeszti aki ezt mesterségesen gerjeszti a nép meg ismételgeti . Alpok a határ ott fent és nyugaton esők optimális 22 fokok , azok nem szenvednek , áradás az van de az mindig volt a hegyek domborzat miatt .
aug. 27. 16:31
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jó, akkor hazudtam. Azt meg tudod magyarázni, hogy miért dőlnek meg hőmérsékleti napi rekordok egy héten többször is? Mert ezek szerint nincs is meleg, csak mesterségesen gerjesztett álhírek.
aug. 27. 16:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Nem te kamuzol, aki mesterségesen hevít az harsogja ti meg ezt ténynek véve osszátok . A földön nincs még egy hely teljesen más időjárás mint az adott hely kontinensén , Ausztrália sem fagy el skandinávoknál sincs állandó meleg káosz .
aug. 27. 16:40
 5/10 anonim ***** válasza:
57%
Nem tudom, mit értesz "nyugat" alatt, de Nyugat-Európában is böven 30 + fokok voltak/vannak, esö meg már több mint egy hónapja nem volt itt sem.
aug. 27. 16:42
 6/10 anonim ***** válasza:
Nálunk ma esett, egy kicsit lehűlt a levegő.
aug. 27. 16:53
 7/10 anonim válasza:
100%
Én azt sajnálom, hogy az unokáim ( de még a gyerekeim se nagyon) tudják, milyen egy igazi, szép, fehér tél, amikor a hó ropog az ember talpa alatt, a fák meg roskadoznak a hó súlya alatt. Milyen élvezet szánkázni, vagy végigsiklani a befagyott tavon.
aug. 27. 17:25
 8/10 A kérdező kommentje:
5 Nézd vissza 2 héttel 5-7 héttel ezelőtti meteorológiát face bejegyzést , németek belgák lengyelek angolok 14-16 fokokban áztak este fűtöttek . Spanyol görög más téma azoknak korán és tovább jut ki a pokol .
aug. 27. 19:35
 9/10 anonim ***** válasza:
62%
Az 5-ös vagyok Németországból és NEM 14-16 fok volt (30 fölött) még véletlen sem fütöttünk hanem megsültünk a melegtöl. Jobban tennéd, ha nem provokálni akarnál és föleg ne állíts olyat, ami nem igaz!
aug. 27. 19:49
 10/10 A kérdező kommentje:
A focibajnokság alatt kabátban ültek a britek , jún-júl végéig esett , most kezdet pár napja kevés részen extra meleg lenni .
aug. 27. 21:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!