Mi volt eddig a legérdekesebb álmotok?
Amiben fejbe lőttem magam és nem ébredtem fel ahogy meghaltam tehát azt álmodtam hogy meghaltam.
Elég morbid de nagyon furcsa érzés volt, furcsa érzés volt meghalni álmomban. Nem tudom leírni azt az érzést amit éreztem mikor "haltam meg" úgymond. Nehéz róla beszélni, de nagyon érdekes volt még akkor is ha nagyon morbid.
Az a baj, azok pont leírhatatlanok. Vagyis leírva nem lehet értelmezni, mi a nagy szám benne. Ezek nagyon régi, akár gyerekkori álmok:
Hogy pont a mi házunk mögé építettek egy nagy vidámparkot.
Hogy egy hatalmas, belülről világító barlangban voltam, ahol függőhidakon lehetett közlekedni a magasban es a pszichológusom is ott volt.
Volt rossz is, ami nagyon emlékezetes:( szültem egy gyereket, akit valamiért orvosi javaslatra be kellett tenni X percre a fagyasztóba, be is tettem, de bent hagytam. Mire kivettem, teljesen zöld volt és kemény (megfagyott). Kivettem a napra hogy majd kiolvad, de mondták mások, hogy meghalt és most mennem kell vele a rendőrségre, mert megöltem.
De olyan is volt, hogy valamiért szándékosan kerekes székes akartam lenni, vettem is magamnak és azzal járkáltam a városban. De közben nagy szégyent éreztem, meg semmi tervem nem volt rá, hogy ha valaki ismerős rákérdez, miért ülök ebben, akkor majd mit mondok. Úgyhogy egyszerre nagyon élveztem a dolgot, mert valamiért ez volt az álmom, másrészt nagyon féltem mások reakciójától.
Kettő jut eszembe, egyik sem kellenes.
Az egyikben anyám és nagymamám kézen fogva mentek egy csigát formázó valamibe. Sárgás-vöröses fény áradt belőle, és csak a kontúrjukat láttam. Többször visszatért és nagyon nyomasztó volt.
A másikban a munkahelyemen voltam és szidtam a kollégáknak a délutános diszpécsert. Egy féreg volt az ürge, meg sok baromsága volt (a valóságban). És egyszerre azt érzem, hogy valaki néz. Arra fordulok, és ott áll két lépésre tőlem.
Álmomban Magyar Péter irodájában voltam. Alig beszéltem vele, mégis azt éreztem, hogy vigyázni kell azzal az emberrel...
Nem tudom pontosan, hogy miért álmodtam ilyet, mert a Tisza Párttál pont nem szoktam foglalkozni, szerintem az játszhatott közre, hogy az egyik kolléganőm nagyon unszimpatikusnak tartja Magyar Pétert, és ez megmozgatta a tudatalattimat
Nagyjából tíz évvel ezelőtt egy hosszú rémtörténetet álmodtam, olyan érzés volt, mintha megálmodtam volna egy másfél órás horrorfilmet.
Volt benne valami boszorka, sötét éj és sok szorongás
Olyan hülyeséget álmodtam régen, hogy gombák nőttek ki a bőrömből, majd ha letörtem egyet, nőtt a helyére egy új....
Talán az egyik X-akták epizódban volt valami hasonló dolog, de már nem emlékszem pontosan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!