Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A párom titkolózik! De, hogy...

A párom titkolózik! De, hogy derítsem ki az igazat?!

Figyelt kérdés
Szóval amit kell tudni a dologról, hogy mindennap egésznap egész késő estig nyomkodja a telefonját, de úgy, hogy én ne lássam ha mellé állok el küld maga mellől és ingerült lesz ha rá kérdezek ingerült lesz ha el akarom kérni meg nézni a telefonját ingerült lesz, szóval úgy alszik el hogy a telefonját a párnája alá teszi a feje alá.. mikor részeg volt és este elaludt olyankor mélyebben alszik és olyankor nem is rakja el a telefonját na akkor bele néztem már háromszor, de nem találok semmit kérlek segítsetek mit kell keresnem a telefonba hogy meg tudjam kivel beszél mivel valószínűleg törli én nem szeretném akkor erőltetni ezt a kapcsolatot szívesen tovább állnék, viszont tudni akarom az igazat tudom ez nem szép dolog de az se amit ő csinál!

aug. 25. 18:37
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Hú de gáz, igazán nagyon sajnálom! Itt tényleg fontos lepapirozni mindent, mert hamar büntetnek. Kívánom, hogy ezt sikerüljön megoldani, vagy találni hozzá segítséget, és utána irány haza!

Munkatársaid, vagy főnökeid közül esetleg valaki ha lenne, ők tudják, hogy nehezített a mozgásod!

aug. 26. 17:15
 12/12 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nem tudják meg hát itt kint a magyarok se olyanok mint otthon nincs nagyon akire támaszkodjak anyukám meg áttétes beteg nem akarom felzaklatni se nem is mondtam neki egyszer sem ha baj ért engem mert nagyon gyenge lelkileg is de azon vagyok felépüljek és megyek haza csak a sok festményem az állványom az ecseteimet sajnálom nagyon itt hagyni ben tudom hogy lehetne haza juttatni a dolgaimat biztonságban
aug. 26. 17:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!