Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A párom titkolózik! De, hogy...

A párom titkolózik! De, hogy derítsem ki az igazat?!

Figyelt kérdés
Szóval amit kell tudni a dologról, hogy mindennap egésznap egész késő estig nyomkodja a telefonját, de úgy, hogy én ne lássam ha mellé állok el küld maga mellől és ingerült lesz ha rá kérdezek ingerült lesz ha el akarom kérni meg nézni a telefonját ingerült lesz, szóval úgy alszik el hogy a telefonját a párnája alá teszi a feje alá.. mikor részeg volt és este elaludt olyankor mélyebben alszik és olyankor nem is rakja el a telefonját na akkor bele néztem már háromszor, de nem találok semmit kérlek segítsetek mit kell keresnem a telefonba hogy meg tudjam kivel beszél mivel valószínűleg törli én nem szeretném akkor erőltetni ezt a kapcsolatot szívesen tovább állnék, viszont tudni akarom az igazat tudom ez nem szép dolog de az se amit ő csinál!

aug. 25. 18:37
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Kérdezd meg tőle, hogy miért csinálja ezt. Ha kitérő választ ad, hagyd is ott a fenébe, mert ez minden, csak nem kölcsönös bizalom. Ez nem normális dolog egy párkapcsolatban.
aug. 25. 18:41
 2/12 anonim ***** válasza:
84%
Ez csak megbeszélni lehet. Ha elzárkózik, elküld (elzavar), eltünteti a nyomait, akkor ő nem nyitott a megoldásra. Hagyd ott, mert ha kutakodsz utána és lebuksz, majd azt fogja ürügyként felhasználni a szakításhoz, hogy miattad van az egész. Ő pedig nyugodt szívvel és lelkiismeret furdalás nélkül kiszállhat, mert te leszel a féltékeny bűnbak.
aug. 25. 18:47
 3/12 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy Németországban élünk és jelenleg én nem tudok a lábamon járni csak mankóval azt is csak pár métert teljesen rá vagyok utalva... Sejtem én is lépnem kéne, de le kell zárni idekint a hivatalos dolgokat mint, hogy kijelentkezés biztosítás mivel én nevem van az autója munkahelyemen papírokat alá írni felmondasról stb.. de ha én ilyen helyzetbe is vagyok ő még nem kéne hogy vissza éljen vele hogy ide vagyok még kötve...
aug. 25. 18:53
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Így viszont sok lehetőséged nincs. Vagy csendben tűrsz és a felépülésig kitartasz, vagy most segítséget kérsz valakitől aki melletted tud lenni - ha attól tartasz, hogy visszaélne a kiszolgáltatott helyzeteddel, ha borítod a dolgokat.
aug. 25. 19:02
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat legyen szép napod!
aug. 25. 19:08
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
"mivel én nevem van az autója" Ezzel akár még meg is viccelheted ám búcsúzásképp, ha gondolod.
aug. 25. 19:12
 7/12 mindentudó99 ***** válasza:
13%
Berúgatod a párod. Majd telepíted a telefonjára play áruházból a Keylogger nevü programot. Aztán had írogasson. Ez minden billentyűkeütést rögzít. Aztán egy újabb részegség alkamával megnézed miket írkált
aug. 25. 19:19
 8/12 anonim ***** válasza:
#7: Rendkívül rossz ötlet, és még büntetendő is. Azonnal lebuktatja magát, ha olyan dologról van tudomása amit más módon nem szerezhetett volna meg, csak illegális megfigyeléssel.
aug. 25. 19:22
 9/12 A kérdező kommentje:
Nem szeretném elvinni az autóját semmit nem szeretnék vele csinálni legyen boldog mással ha úgy van de azt sem szeretném ha jönnének nekem majd idővel a büntetések gyors hajtás akár stb.. berugatni nem kell mivel heti 3-4 napot részeg hiába dolgozik amint haza ér vele kezd az ivasba és azt mondja ha szólni merek hogy neki ez jár dolgozott egésznap szóval lehet jobban is járnak ha lenne valakije 😂 de amúgy köszi az ötletet 😁
aug. 25. 19:25
 10/12 A kérdező kommentje:
Kedves anonim nem fogok neki semmit se mondani hogy tudok mindent csak tovább állok ha kell kuszok mászók ha járni nem tudok egy taxi autoig 😏 csak valahogy a papír dolgokat el kell inteznem ne legyek utólag meg büntetve. 🙂
aug. 25. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!