Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Szerintetek ciki ha nincs...

Szerintetek ciki ha nincs érettségi bizonyítványa valakinek ?

Figyelt kérdés
aug. 25. 17:16
 1/6 anonim ***** válasza:
48%
Elhagyta?
aug. 25. 17:20
 2/6 anonim ***** válasza:
48%
A mai világban szerintem az. Legalábbis szinte mindenhez kell. Nekem sincs, szívom is a fogamat miatta.
aug. 25. 17:29
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Nekem sincs de ha lenne is mai világban nem sokra mész vele.

Kb jobb ha van szakmunkás bizonyítványod.

aug. 25. 18:13
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy mik a további céljaid az éldtben. Önmagában egy érettségi nem sokat ér, továbbtanuláshoz viszont elengedhetetlen. Nekem például érettségire épülő szakmám van, mellette levelezőn járok egyetemre, mert mit ne mondjak, én ebben látok perspektívát saját magamnak. Persze lehet másképp is gondolkodni, és akár egy érettségit nem igénylő szakmából is jól meg lehet élni, akár vállalkozást is lehet csinálni. Szóval nem hiszem, hogy ciki, például ha bedöglik otthon valamije az embernek és szerelőt hív, elég vastagon fog ám ceruza. Nem beszélve az építőiparról. Több ismerősöm is építkezik, és olyan árakat hallok tőlük bizonyos munkákra, hogy a fülem kettéáll.
aug. 25. 18:30
 5/6 anonim ***** válasza:
50%
nekem is sincs érettségim, mégis bőven megkeresek egy milliót a lakatos szakmámmal. az lényeg, hogy szeresd amit csinálsz és ha hobbiként tekintesz rá, akkor szórakozásból fogsz pénzt keresni. nem az lényeg, hogy milyen papírod van, hanem hogy mennyit keresel meg.
szept. 3. 21:28
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Azért az igaz, hogyha nem is tanulsz tovább, akkor is a nem fizikailag megerőltető szakmákhoz minimum beugró feltétel az érettségi. Jó munkahelyhez ezen túl nem árt a nyelvismeret sem. Cikinek éppenséggel nem tartom azt, akinek nincsen, max a saját dolgát nehezíti meg vele az ember. Ha gondol egyet, és bármikor tovább szeretné képezni magát, nem lesz mihez nyúlnia.
szept. 8. 12:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!