Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » A gyakori kérdések oldalon...

A gyakori kérdések oldalon hogy lehet válaszolni egy kommentre vagy válaszra???

Figyelt kérdés
Azért mert ugye fel teszel egy kérdést és valaki válaszol rá na és pl. Ha meg szeretnéd köszönni vagy ilyesmi akkor hogy lehet rá válaszolni?? Mert nekem csak annyit ír ki a profil alatt hogy privát üzenet Ja és ne nézzétek hülyének mert még csak kezdő vagyok de amúgy már használtam ezt az oldalt csak más célokra mint pl.volt már e valakivel ugyan az a helyzet e mint nekem stb. Hagyjuk a válaszodat előre is köszönöm!!
aug. 24. 15:30
 1/6 anonim ***** válasza:
Most itt az én válaszom alatt se jelenik meg olyan lehetőség hogy Itt tudod kommentelni a kérdésedet?
aug. 24. 15:35
 2/6 A kérdező kommentje:
De igen köszi csak nem tudtam mi ez😅
aug. 24. 16:01
 3/6 anonim ***** válasza:
Hát ha nem tudod mi az ki kell próbálni 😄
aug. 24. 16:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Vagy privát üzenetet írsz - amire nagyon sokan nem regálnak, vagy itt írsz vissza, az illetö válaszának idöpontját feltünteve
aug. 24. 17:02
 5/6 anonim ***** válasza:
Szerintem a legegyszerűbb (és ahogy látom leginkább ezt alkalmazzák), hogy teszel egy #-jelet és utána írod annak a válasznak a számát, amelyikre reagálni szeretnél.
aug. 24. 17:57
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm 5 ös eddig nem tudtam de már jöttem😅
aug. 24. 19:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!