Matematika 11 osztály pótvizsga menni fog?
Figyelt kérdés
valakinek valami tapasztalata vagy tanácsa van a matek pótvizsgára?aug. 20. 19:29
2/10 anonim válasza:
Ennyit igazán illene magadtól tudnod.
3/10 anonim válasza:
Lenne tapasztalatom is, tanácsom is.
De nem ismerve a képességeidet, a konkrét tananyagot és az iskola típusának megfelelő elvárásokat, így lehetetlen bármit tanácsolni.
4/10 anonim válasza:
Nyilván szerencse is milyen feladatokat kapsz.
Egy pótvizsgán nincsenek nagy elvárasok kell a fejkvóta miatt a tanulók
5/10 A kérdező kommentje:
Sikerült!
aug. 21. 13:09
8/10 A kérdező kommentje:
Kb 3 hetet tanultam rá
aug. 22. 15:24
9/10 anonim válasza:
Gratulálok!
Hanyas lett? Nehezebb volt mint gondoltad? Írásbeli és szóbeli is volt? Rendesek voltak a vizsgáztatók, nem nyúztak?
10/10 A kérdező kommentje:
9es válaszoló köszönöm!
Igazából pótvizsgán nincs olyan hogy hányas lesz a vizsgád! Átmentél vagy nem mentél át az számít!igazából nem is nagyon izgultam el sokszor átolvastam használtam a számológépet meg a függvény táblázatot! Nem volt nagyon semmi gond nem basztak ki senkivel
aug. 26. 20:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!