Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek a Pikmin...

Mi a véleményetek a Pikmin játékokról?

Figyelt kérdés
Nekem megvan mind a 4 és nagyon szeretem! Viszont nem tudom, mennyire ismert játék-sorozat.Ti ismeritek? És ha igen, szeretitek?

aug. 18. 08:49
 1/3 anonim ***** válasza:
Sztem tök cuki. ^^
aug. 18. 09:00
 2/3 Krisipoke ***** válasza:

Szerintem mestermunka mind, más-más okokból. A 4 most elég népszerű, és tényleg rengeteg fantasztikus eleme van, de szerintem az alapjáték túl könnyű. Oatchie egyszerűen túl erős, és nagyjából bármit le lehet győzni vele veszteség nélkül.

Engem amúgy anno a 3 fogott meg a legjobban, viszont talán az 1-nek van a legerősebb hangulata a viszonylag szigorúbb időkorláttal, és a teljes egyedülléttel.

Van még 3DS-re a Hey! Pikmin, ami azért elég más, viszont szintén jó, még ha nem is annyira, mint a fő részek. A mobilos Pikmin Bloommal nem játszottam.

Amúgy közepesen népszerűnek mondanám. Viszonylag nagyobb figyelmet kap, mert Nintendo cím, de azért nincs olyan népszerű, mint egy Mario, Zelda, Pokémon, Splatoon, Metroid, Donkey Kong, stb. Pedig ha többen kipróbálnák, biztos, hogy sokkal népszerűbb is tudna lenni, mert tényleg zseniális játékok.

aug. 20. 09:05
 3/3 A kérdező kommentje:
Igaz. Szerintem is a 4 a legkönnyebb. Az mutatja meg igazán, miért ilyen jók a játékok, hogy ha azt mondanád bármelyikre a 4-ből, hogy a kedvenced, az is elfogadható lenne. És értem, hogy saját vélemény, de például nem tudom mennyire elfogadható, hogy valaki kedvenc Mario játéka az I am a teacher: Super Mario Sweater. 😂 Az első Pikminre van a legkevesebb kritika, max annyi, hogy a Pikminek elesnek, miközben követnek. De végülis az a legrövidebb játék. Hey!-jel és Bloom-mal nem játszottam, de a 4 fő játékkal és a Pikmin Finderrel igen.
aug. 20. 09:47

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!