Szerintem aki gonosznak születik, az kevesebbet szenved mint az, aki jó embernek születik. Mi a véleményetek erről?
Figyelt kérdés
aug. 18. 05:38
2/5 anonim válasza:
Igen sajnos az erkölcsileg nullák nem gátlásosak és nem érzik gáznak azokat a dolgokat amit az átlag ember..Szóval ha szenvednek is az nem okoz nekik gondot ami másnak az.És ez önmagában is fájdalmat okoz másnak ők meg nyugodtan alaszanak..De persze valszeg vannak más problémáik de ez senkit sem vígasztal..
3/5 anonim válasza:
Mi az, hogy gonosznak születik? Egy ember személyiségét alapvetően nem a megszületése határozza meg, hanem az a környezet, amiben felnő, szocializálódik. Nem vagyok vallásos, de a keresztények is úgy tartják, hogy senki sem születik eredendően gonosznak, legfeljebb a nem létező Antikrisztus. A személyiséget csekély mértékben befolyásolja a születés ténye, persze lehetnek bizonyos örökölt hajlamok.
4/5 anonim válasza:
Sajnos láthatóan a genetika nagyon is nérvadó..Nem kell a környezetnek rossznak lenni.Vagy egy jó genetikával rendelkező bizony rossz körülmények között is rendes lesz míg ugyanabban a körülményben a rossz genetikájú igen csak elmegy rossz irányba..
5/5 A kérdező kommentje:
Szerintem is a genetika a meghatározó,ami nagyon bonyolult,rengeteg gén együttesen fogja eredményezni azt hogy ki milyen ember,természetesen a környezeti hatásoknak is szerepük van, de a genetikának erősebb a szerepe.
aug. 18. 21:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!