Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Miből mennyi kell 60 főre?

Gaiajane kérdése:

Miből mennyi kell 60 főre?

Figyelt kérdés

Novemberi esküvő 60 fővel ebből 6 kiskorú lesz mennyi piával, üdítővel számoljunk? 5 liter házi limoncellot csinálok azon kívűl nemtudom miből mennyi kell olyan írjon légyszi akinek mar megvolt az esküvője és pont ennyi fővel !

Amit szeretnék pezsgő, fehér illetve vörösbor, rövidek, likőr, sör, vizek és üdítők

#ital #esküvő #Esküvőiitalfogyasztás
aug. 17. 18:55
 1/7 budai_lány válasza:
72%

"írjon légyszi akinek mar megvolt az esküvője és pont ennyi fővel"

Nekem 62 fővel volt az esküvőm úgyhogy sajna nem tudok segíteni.

aug. 17. 19:11
 2/7 anonim ***** válasza:
Nincs valami kereskedő ismerősöd, akinél ilyeneket kapni? Mi (igaz, másféle rendezvényre, de az mindegy) elhoztunk tőle egy csomó italt, ami megmaradt azt visszavittük és annyit fizettünk ki, amennyi elfogyott.
aug. 17. 19:12
 3/7 anonim ***** válasza:
47%
Számolj egy átlagemberre. Legyen mondjuk 4 doboz sör, 2 feles, egy fél üveg bor, és egy fél üveg pezsgő, ennyitől azért már be lehet rúgni, de nem lealjasodni, hiszen egy esküvőn az utóbbi kerülendő. Ha ezt felszorzod 60-al, akkor az jön ki, hogy 10 tálca sör, 5 üveg égetett szesz (mondjuk ebből úgyis több kell, mert mindenki mást szeret, tehát legyen mondjuk 10), 30 üveg bor és 30 üveg pezsgő. Aztán erre rádobhatsz 10-15%-ot mindenből, biztos ami biztos alapon, gondolom nem baj, ha megmarad. Jó lesz esküvő afterre.:D
aug. 17. 20:14
 4/7 anonim válasza:
100%

Én anno csináltam egy Google kérdőívet és elküldtem mindenkinek (kb 40en voltunk), hogy töltse ki. Abban benne volt mindenféle kérdés (ételintolerancia, alkoholos és alkoholmentes italok, szállás stb.) és azalapján vásároltunk. Pár üveg pia maradt meg összesen, szóval elég hatékonynak tűnik ez a megoldás, nekünk bevált és tudom ajánlani :)

Muszáj volt ezt csinálnunk, mert egy privát buliházban zajlott az esküvő és nem volt ott semmilyen szolgáltató. Mindent mi vettünk meg és vittünk oda.

aug. 18. 06:41
 5/7 A kérdező kommentje:
Az utolsó ez egy nagyon szuper öltet köszi ,mindenkinek köszi a választ kedves első neked pedig egészségedre :D
aug. 18. 12:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Ez elég sok mindenen múlik. Pl. rokonokból vagyunk kb. 5-10-en, akik fogyasztás tekintetében fejenként 2-3 átlagost kiteszünk :D
aug. 18. 13:36
 7/7 A kérdező kommentje:
Na igen ez a probléma nálunk is fenn áll nehéz összehasonlítani nagynénik ivászatát a nagybácsik többi férfi mennyiéségével
szept. 2. 21:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!