Körözés előtt/alatt ha elhagyom az országot, nyugtom lesz végre?
Figyelt kérdés
Sziasztok! Röviden leírom az esetemet. Volt már pár összetűzésem a rendőrökkel életem során, de sosem lett semmi komoly, a legkomolyabb bírósági figyelmeztetés lett. Viszont 3 hónapja egy ember tartozott nekem már nagyon régóta, elkaptam az utcán, és hát elvertem. Azóta is kórházban van, megvakult a fél szemére, valószínűleg lebénult a fél oldala, úgyhogy ezt nem úszom meg. Vállalkozó vagyok, úgyhogy a pénz bőven megvan rá hogy elhagyjam az országot 8-10 ezer km-re, meg ott leéljek éveket ,de kérdés hogy mondjuk Ausztráliában megtalálnak e, vagy nem is foglalkoznak vele ha mondjuk 1 évig körözés alatt állok és nem találnak. Köszönöm a válaszokat.aug. 13. 09:22
1/12 A kérdező kommentje:
Persze a vállalkozást megszüntetem előtte, meg minden ilyesmi.
aug. 13. 09:23
2/12 A kérdező kommentje:
Ja és mielőtt nekem állna valaki, nem 4-500 ezerről volt szó amiért elvertem, hanem 3 millió forintról amit törlesztett is szépen, de csak 3 hónapig, fennmaradt még 2,4 millió
aug. 13. 09:25
3/12 A kérdező kommentje:
Box egyesületben voltam tag 12 évig, persze onnan is kitiltottak, családom sem beszél velem, úgyhogy semmi se köt ide már.
aug. 13. 09:27
4/12 anonim válasza:
Nemzetközi körözés és elfogatóparancs ugyanúgy létezik. Külföldi ország rendőrsége ha megtalál és van kiadatási egyezmény, akkor hoznak is haza.
5/12 anonim válasza:
Be is perelhetted volna, ráküldhetted volna az adóhatóságot, de gondolom szóban egyeztetek meg.
Szerinted az, hogy egy életre megnyomorítottad egyen értékű 2,4 millióval?
Mi lenne, ha ezúttal felnőttként viselkednél, vállalnád a következményeket, aztán tiszta lappal folytatnád?
6/12 anonim válasza:
Ha arra "volt eszed" hogy erővel rendezd el a dolgot köztetek, akkor arra is legyen vér a f**odban hogy vállalod a tetteid következményeit....nem taknyos óvodásként lelépni a felelősségre vonás elől...
7/12 anonim válasza:
Olyan országba menekülj, amelyikkel nincs kiadatási szerződés. De még ott is elkaphatnak nemzetközi körözés alapján, és nem a kényelmes csillagban növesztheted a potrohod, hanem esetleg patkányok között, rongyos-szaros matracon leszel egy utolsó csicska.
Ha a történeted valós, akkor - pusztán keresztényi szeretetből - kívánom is neked, hogy így végezd.
Nem végeztem jogot, de itthon kinézek egy életfogytiglanit.
8/12 anonim válasza:
Remélem nem alszol nyitott szájjal, mert szar lesz virslivel a szádban ébredni :D
9/12 anonim válasza:
SOHA ne legyen nyugtod sem a földön, sem a pokolban! Megnyomorítottál egy embert.
10/12 anonim válasza:
Külföldön kisebb eséllyel kapnak el, mint itthon. Itthon ez kiemelt cselekmény, máshol nem biztos. Mondtad, hogy van pénzed mert vállalkozó vagy. Akkor miért kellett ennyi pénzért megnyomorítani valakit? Jó nagy rohadék vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!