Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Elvis Presley vagy Frank...

Elvis Presley vagy Frank Sinatra a jobb énekes? Melyik a kedvenc dalaitok tőlük??

Figyelt kérdés
Én mindkettőt szeretem hallgatni, Frank Sinatrátol inkább a karácsonyi dalokat hallgatóm, Elvistől majdem minden számát szeretem, és hallgatom

2024. aug. 12. 19:56
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Én Elvist szeretem jobban, lassan már szinte imádom és szeretem minden számát, bár Frank Sinatra se rossz. Bár őt nem szoktam olyan gyakran hallgatni. Elvist viszont nagyon szeretem.
2024. aug. 13. 09:25
 2/3 anonim válasza:

Frank Sinatrától csak a My way-t ismerem és azt szeretem is.

Elvisnek is sok számát ismerem, szeretem is, talán a legkedvencebb az Always on My mind, My boy, Jailhouse rock, If I can dream, In The Ghetto, Blue suede shoes, Suspicious minds. Ezeket mind szeretem, de több is van. Elvisnek a munkásságát is jobban ismerem, mint Frank Sinatrának, de igazából őt is bírom.

2024. aug. 27. 23:07
 3/3 anonim válasza:
Nekem Elvis
okt. 1. 08:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!