Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mi a kedvenc Blackpink dalaito...

Mi a kedvenc Blackpink dalaitok? Koreográfia, dalszöveg és zene szinten!

Figyelt kérdés

2023. febr. 24. 20:26
 1/6 anonim ***** válasza:
86%
Az a dududu tök jó szám volt, régen sokat hallgattam, meg a Bumbaia is jó volt. Csak ezt a két dalukat ismerem, annyira nem követtem soha a munkásságukat, innen tudtam meg a Gyakori kérdésekről, hogy feloszlik a csapat, ugyanis ma kérdezte valaki, hogy igaz-e.
2023. febr. 24. 20:33
 2/6 A kérdező kommentje:
Az én voltam
2023. febr. 24. 20:35
 3/6 A kérdező kommentje:
Én sajnos csak 2022 szeptember közepe felé ismertem meg őket így nem is tudtam felzárkózni! 😭😭😭
2023. febr. 24. 20:36
 4/6 anonim ***** válasza:
88%
Nincs ezzel semmi baj. Én is sok mindent akkor ismertem meg, mikor már rég végetért. Vonatkozik ez sorozatokra, vagy olyan együttesekre, akik feloszlottak, vagy olyan előadókra, akik már nem készítenek dalokat.
2023. febr. 25. 08:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Bá mostmár úgy körülbelül képben vagyok ezzel a témával kapcsolatban! Azt is tudom, hogy idén lejár a szerződésük!
2023. febr. 27. 11:28
 6/6 anonim ***** válasza:

Dududu

Kill this love

2023. febr. 28. 17:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!