Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Hol láthattam rózsafűzért a...

Curiousgeorge09 kérdése:

Hol láthattam rózsafűzért a környéken?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Bő egy éve vettem a lányomnak egy rózsafűzért. A fél várost át kellett utaznom érte, majd emlékszem, hogy 1-2 hónappal később valahol a környékünkön láttam, hogy árulnak rózsafűzért, és még mondtam is, hogy 'ó, hát itt is vehettem volna'. Pár hete előjött ez a történet, és nagyon birizgálja az agyam, mert nem jövök rá, hol lehetett. XV. kerületben mozgok leginkább, meg még időnként a IV. kerületben. Ha van tippetek, hogy hol lehetett, ne tartsátok vissza!

Köszönöm, és szép napot mindenkinek!

aug. 12. 17:03
 1/5 anonim ***** válasza:
aug. 12. 17:04
 2/5 A kérdező kommentje:
Nem vagyok biztos benne, hogy ide szántad, de ment a zöld, szeretem ezt a filmet!
aug. 12. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Kegytárgy boltokra keress rá a google térképen!

[link]

aug. 12. 19:55
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Esetleg plébánia?
aug. 12. 21:12
 5/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm az eddigieket!

A kegytárgy-boltokat tudom, de azok nem a közelben vannak, plébániára valóban jártam/járok elég gyakran, de nem az volt.

Mindenképpen hozzáfűzném, hogy nem vásárolni szeretnék most, csak szeretném kideríteni, hogy milyen üzenetbe sétáltam be egy éve, ahol megpillantottam. Ez olyan, mint egy dallam a füledben, amire nem jössz rá, hogy melyik dalból való.

aug. 13. 04:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!