Munka egyetem mellett? Ti, hogy bírjátok? Bírtátok?
Figyelt kérdés
aug. 11. 15:51
2/5 anonim válasza:
Lesz*pom magam, ahogy azt kell, per definitionem. Természetesen nem kapok a tanulásra + szabadnapokat, így a normál szabadságomból kell kivennem kéthetente egy pénteki napot, ha be akarok menni az akkor tartott kurzusokra. Nem egyről hiányoztam már a túlórák miatt, ahogyan nem egy tárgyból buktam már meg, talán a fizika volt a kedvencem, azt negyedjére sikerült abszolválnom. Most már lényegében csak a szakdolgozatommal kell foglalkoznom, az nem vészes, de az elmúlt 3 évem kegyetlen volt, nem kívánnám senkinek.
4/5 anonim válasza:
Attól függ, milyen egyetem. Én gazdasági szakon vagyok, kemény, de jó fej a főnököm, támogató a környezet, érdekel is, amit tanulok, így megcsinálható.
5/5 anonim válasza:
Most kezdtem mérnöki szakon ( levelezős ) mellette szakmunkás vagyok.
Kegyetlen lesz :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!