Felejtsem el ezt a fiut?
Figyelt kérdés
Meg ismerkedtem neten keresztül el fiuval, rengeteget hivasoztunk, beszelgettunk, en nem Magyarorszagon lakok visszont sokat járok haza szunetekbe. Tudni kell rolam hogy nagyon makacs vagyok es kb 15 éves korom ota van egy elképzelt ideál a fejembe (leginkabb szemelyisegre) es ha valaki nem ilyen akkor valahogy nem is kell, most visszont ugyereztem megtalaltam akit kerestem, o teljesen az akivel én boldog tudnék lenni. Nagyon sokat irt nekem ugy volt hogy talalkozunk is es nem is lettunk volna annyira messze egymastol, de valami mindig volt es soha nem jott ossze. Osszevesztunk es tobb perces videot csinalt nekem, hogy bocsanatott kérjen mert hogy ő engem tenyleg tudna szeretni. Nyilvanvalo az ember nem lesz neten keresztul szerelmes, visszont en az lettem es az a baj hogy nekem ő az első ilyen fiu, ő az elso fiu aki miatt tobbszor is sirtam, bár szerintem én azert lettem belé ennyire szerelmes mert teljesen olyan mint amilyet en mindig is szerettem volna. A baj az hogy ennek a fiunak van egy osztalytarsa aki neki az elso baratnoje volt, es nem tudja elfelejteni tobb eve pedig a lanynak mar tobb honapos uj kapcsolata van, a lanynak van egy fiokja amibe mar nem tud belépni 100% és ez a fiu tobb even keresztul mai napig oda irogat neki hogy hianyzol teged senkise tud potolni meg ezek, sőt ezeket nekem ez a fiu el is mesélte, es elmondhatatlanul fájt nekem ezeket hallani. Összejöttünk 1 napig ugy volt hogy akkor talalkozunk másnap, leirta nekem ez a fiu hogy tobb ev uttan megint azt erzi hogy boldog es hogy mennyire megérte ram varni, meg hogy “neki is volt egy lany aki megmaradt biztos nekemis volt egy ilyen fiu de tul kell lepnunk” folyamatosan irt minden, aztan masnap megkaptam tole h neki gondolkoznia kell mert rajott meg mindig azt a lanyt szereti, es hogy most is a kozos zenejuket hallgatja, itt ugy voltam vele hogy semmi esélyem nincs ő nagyon nagyon szerelmes ebbe a lányba osztálytársak is ugy voltam vele h végleg elengedem nagyon fájt mikor ezeket irta es rengeteget sirtam akkor. Elbucsuztam tole mondtam h jolvan vigyazzon magara o is leirta arra mar nem is irtam semmit, azthittem ez lesz az utolso uzenetunk, erre kuld nekem egy olyan tiktok videot tiktokon, amibe az van leirva hogy soha nem hazudnek arrol h szeretlek, es le irja nekem a video allá h ezekbe tenyleg nem hazudtam. Most ebbe hol a logika? leirja nekem hogy meg mindig az a lany kell neki, elbucsuzok tole es megse engedd el valamit megis kell csinalnia, folyamatosan latom h tiktokon nezegeti a profilom, meg egyszer letiltott tiktokon aztan masnap fel is oldott, nem tudom miert csinalja ezt hogy oszinte legyek, de mindenki szerint jobb lenne ha elfelejtenem, meg ha ugy is erzem h megtalaltam akit kerestem, ezzel csak annyi a baj hogy nehéz mert hosszu idok uttan en is most ereztem hogy boldog vagyok es megtalaltam akit kerestemaug. 10. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!