A részeg fiatalok miért vizelnek az utcán?
Figyelt kérdés
2010. nov. 2. 00:22
1/14 anonim válasza:
Mert kellemetlen mértékben megnövekedik a húgyhólyagjukban a nyomás.
2/14 anonim válasza:
Mert Magyarországon az utckon nincsennek nyílvános wc-k.
3/14 anonim válasza:
Mert vizelniük kell. És ha nem tűnt fel, szerény kis országunkban alig vagy egyáltalán nincs nyilvános wc.
4/14 anonim válasza:
"nincsennek nyílvános wc-k."
Csakhogy a kérdés az volt, "miért vizelnek az utcán" nem az, hogy miért az utcán vizelnek.
5/14 anonim válasza:
Ha nincs a közelben pláza, vagy vmi bolt, akkor muszáj az utcán pisilni, hidd el, ez nekünk kellemetlenebb, mint nektek...
6/14 anonim válasza:
Nem tudom, de nálunk hánynak és közösülnek is.
7/14 anonim válasza:
A kérdésedből ítélve Te még vagy nem voltál részeg ,vagy nem voltál fiatal .
9/14 anonim válasza:
Ugyanazért mint a részeg öregek! Azért ne mindig a fiatalokat bántsuk. Láttam én már 50-es jól szitulált férfit lepisilni a kocsi oldalát.
10/14 anonim válasza:
Attól, hogy vannak bunkó öregek, még nem kell a fiataloknak is annak lenni.
Egyébként ami az idősebbeknél kivételesen fordul elő, az a fiataloknál mindennapos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!