Milyen lelkülettel várjátok a közeledő őszt? Tanévkezdés lesz-e 16 éven felüliek, így nyár vége felé?
Figyelt kérdés
#ősszel lehulló levelek
aug. 10. 05:08
1/8 A kérdező kommentje:
Ha lehet, kort és nemet is kérek!
aug. 10. 05:09
2/8 anonim válasza:
Már készülök kiosztani pár egyest. Tudom is, hogy kiknek.
3/8 A kérdező kommentje:
Ezek szerint tanárhoz vagy tanítóhoz van szerencsénk?
aug. 10. 06:54
4/8 anonim válasza:
Ha nem vagy a diákom, akkor igen. Bár nem szakmám, csak órát adok.
5/8 A kérdező kommentje:
Értem. Igen, ilyen is van. Magánórákat adni saját lakáson. Vagy a tanítványhoz elmenni.
aug. 10. 07:07
6/8 anonim válasza:
A magam részéről várom már. Igaz, csak levelezőn végzem az egyetemet, de szeretem és érdekesnek találom.
41/N
7/8 A kérdező kommentje:
Jaj, de jó kedves 6-os válaszoló! Végre egy idősebb korú diák, mint amilyen magam is lennék (csak megint halasztással egy baleset miatt...)
Nincs is annál jobb, mint amikor már nem annyira fiatal az ember - akár férfi, akár nő. És TUDJA(!) hogy mit akar az élettől!
Szabad érdeklődnöm, hogy milyen szakma, hivatás érdekel? Mi leszel, ha "nagy leszel"? :)
Üdv:
50N
aug. 10. 11:58
8/8 A kérdező kommentje:
Mármint PONTOSABBAN(!)tudja, hogy mit akar az élettől!
aug. 10. 11:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!