Szerintetek ez belefér?
Fogunk menni baráti társasággal Spanyolországba nyaralni egy hétre,és azt beszéltük mi lenne,ha meztelenül lennénk a strandon(nyílván olyan helyen,ahol ez elfogadott).
Viszont nekem ilyenben még sosem volt részem,szerintetek nem kellemetlen egy ilyen dolgot barátokkal kipróbálni először?
A többiek már jártak ilyen helyen.
Szerintem se hagyd ki!
Ha ott leszel és a többiek már meztelenek, akkor már azt fogod kellemetlennek érezni, ha van rajtad ruha.
Kipróbálhatod előtte egyedül is, akár szaunában vagy nudi strandon.
Én is hasonlóan kezdtem. Baromi szégyenlős voltam, de barátokkal elmentem nudizni azzal a kikötéssel, ha szarul érzem magam, irány haza...
....nem volt gáz. A sok meztelen ember látványa kb 5 percig volt fura, aztán felszabadultam. Addig az alkalomig voltam elégedetlen magammal és a testemmel. Jó volt látni a sokféle testet és ez segített nekem még a saját testem megítélésében is. Próbáld ki és hidd el, jól fogod érezni magad! :)
Probald ki , nagyon jo erzes, az a szabadsag amit ad a meztelenseg, az nagyon jo erzes!
Es tenyleg segit pozitivabban latni a testedet
Köszönöm mindenkinek a válaszokat,mindenkinek ment a zöld😉
Igen,tényleg nagyon jó érzés volt,biztosan lesz még ilyen!
Az elején az első fél óra szokatlan/furcsa volt,de halistennek elég hamar feloldódtam.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!