Nem találom önmagam. Mit-hogyan?
Figyelt kérdés
22 éves vagyok, és ez a 3. munkahelyem.
Az előző munkahelyemről azért rúgtak ki, mert elmentem táppénzre.
Jelenleg egy Hotelban dolgozom, 2 éve. És valahogy már nem szeretem. Nem tetszik, nem érzem itt jól magam. Váltani szeretnék de a párom szerint “ha itt nem tudok helyet állni akkor sehol”
Neki ez tetszik, neki ez “könnyű” férfi ként. Viszont én nem szeretem már…folyton csak a pénz pénz pénz ezt kell nézni…DE MAR SÍRHATNÉKOM VAN, ANNYI IDEGET MEGESZEK ITT…
Nem tudom mitcsináljak😩
2024. aug. 5. 14:55
1/1 anonim válasza:
Tudom nem nagy segítség de ilyen az élet. Keress másik munkát, de lehet az is ilyen.
Én az a fajta vagyok aki biztosra megy. Szegény családban nőttem fel. Mindegy milyen a munka, kell a pénz sok mindenre.
Ha te nem ilyen vagy válts.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!