Önéletrajz megfogalmazás?
Figyelt kérdés
Sziasztok. Egy kicsit gondba vagyok, ugyanis nem tudom, hogy hogyan kéne azt megfogalmazni egy önéletrajzban, hogy engem a kórházon belül bármilyen "munka" érdekel. Ápoló a vegzettsegem, de 6-8 órában akár takarítás is szóba jöhet, vagy a recepció, igazából bármi. Sajnos itt felénk nem biztos hogy lesz esélyem ápolóként dolgozni, ezért szeretném így bele írni az önéletrajzba hogy minden is érdekelne. Köszi ha segítesz :)aug. 5. 08:02
2/5 anonim válasza:
Az ilyesmit nem az önéletrajzba kell beleírni, hanem a kísérőlevélbe/motivációs levélbe.
3/5 anonim válasza:
Menj be személyesen a kórház ápolási igazgatójához. Az irodája a kórház igazgatójának közelében szokott lenni, de meg tudod kérdezni a portán, hogy pontosan hol van.
Ő tudja pontosan, hogy melyik osztályon van üres állás, ápolói, segédápolói, stb, ő tud a legjobban segíteni. Az önéletrajzot csak ezután írnám meg.
4/5 anonim válasza:
De aki egyszer bemegy egy magyar kórházba, élve nem jut ki.
5/5 anonim válasza:
Ha beírod, hogy hol végeztél, meg fogják érteni, hogy más munkára is jelentkezel, ezt nem kell külön beleírni sehova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!