Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Egyéb kérdések » Mit szól a szomszéd?

Mit szól a szomszéd?

Figyelt kérdés
Most a szomszéd felöl kerítéslécek vannak 3m-es szakaszon nekünk így a terasz és a garázs között. Jóban vagyunk velük de elég zavaró, hogy ők is meg mi is teljesen átlátunk a másik udvarába. Nem vagyok kíváncsi a disznóölésükre meg arra sem, hogy ők azt látják én mikor megyek hátra meg ilyenek. Jövőre gondoltuk lecserélnénk a léceket trapézlemezre így tökéletesen megoldanánk a problémát. Szerintetek nem fog hülyének nézni minket vagy azt hiszi valami bajunk van?
2010. nov. 1. 19:38
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell tudni milyen emberek.De ha jóban vagytok, akkor mond el neki(k)hogy nincs semmi bajod velük, de neked így kellemetlen, kényelmetlen.

Nem hinném hogy problémát csinál belőle.

2010. nov. 1. 19:43
 2/3 anonim ***** válasza:
mondd nekik, hogy szexelni akartok a kertben, de nem akarjátok hogy ők is lássák:D
2010. nov. 1. 20:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Kár lenne erre pénzt költeni! Gyorsan növő futó virágot (pl. Hajnalka) ültetsz kora tavasszal, hogy nyárra befussa a kerítést. Közben gyorsan magasra növő cserjéket is ültetsz elé, hogy hosszútávon s megoldd a problémát!

(Én is utálom, ha a szomszéd bámul...zavar)

2010. nov. 1. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!