Mit szól a szomszéd?
Figyelt kérdés
Most a szomszéd felöl kerítéslécek vannak 3m-es szakaszon nekünk így a terasz és a garázs között. Jóban vagyunk velük de elég zavaró, hogy ők is meg mi is teljesen átlátunk a másik udvarába. Nem vagyok kíváncsi a disznóölésükre meg arra sem, hogy ők azt látják én mikor megyek hátra meg ilyenek. Jövőre gondoltuk lecserélnénk a léceket trapézlemezre így tökéletesen megoldanánk a problémát. Szerintetek nem fog hülyének nézni minket vagy azt hiszi valami bajunk van?2010. nov. 1. 19:38
1/3 anonim válasza:
Neked kell tudni milyen emberek.De ha jóban vagytok, akkor mond el neki(k)hogy nincs semmi bajod velük, de neked így kellemetlen, kényelmetlen.
Nem hinném hogy problémát csinál belőle.
2/3 anonim válasza:
mondd nekik, hogy szexelni akartok a kertben, de nem akarjátok hogy ők is lássák:D
3/3 anonim válasza:
Kár lenne erre pénzt költeni! Gyorsan növő futó virágot (pl. Hajnalka) ültetsz kora tavasszal, hogy nyárra befussa a kerítést. Közben gyorsan magasra növő cserjéket is ültetsz elé, hogy hosszútávon s megoldd a problémát!
(Én is utálom, ha a szomszéd bámul...zavar)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!