Az üveg visszaváltásért kapott pénzt le kell vásárolni? Vagy készpénz formályába is felhasználhatom?
Figyelt kérdés
aug. 3. 06:40
1/4 anonim válasza:
Tescoban visszaadták kpban.
Múltkor visszavittem vagy 3000 forintnyi sörösdobozt, de csak kb 2000ért vettem. Simán viasszaadták a különbözetet.
2/4 anonim válasza:
Kifizetik, ha nem vasarolsz. Az automata is kiirja a blokk kiadásakor, hogy levasarolhato, vagy kifizetik.
3/4 Morfondir válasza:
Én pl. az unokámnak ígértem a betétdíjat, ha segít a visszaváltásban. A Penny-ben kifizetik kp-ban akkor is, ha semmit nem akarsz vásárolni.
4/4 anonim válasza:
Mindegyiknek vissza kell fizetnie az más kérdés
" bepróbálkoznak" itt - ott, nem szabad hagyni.
MOHU oldalán elég sok panasz volt ezzel kapcsolatban főleg vidéki boltok akarják kötelezően levásároltatni az volt a válasz Vezetőnek kell szólni vagy írni vevőszolgálatnak.
Én a fővárosban még nem találkoztam azzak ne adták volna oda a pénzt ( Aldi, Lidl, Spar esetén többibe nem járok).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!