Saját Lego játékot hogy tudnék csinálni?
Szilikon negatív és műgyanta öntés.
Amúgy meg jogi gondokba ütközhetsz. Főleg ha eladásra tervezed.
Ugyanúgy, mint bármi más PC game-t.
Szintén jogi gondokkal találnád szembe magad.
De nem az eszedért fognak elrabolni...
6-os vagyok. Elénzést a félreértésért, nem olvastam el elsőre elég figyelmesen. Igen, van rá lehetőség.
1. Kell egy megoldás arra hogy a PC-den játékokat fejlessz amiben van játékmotor és fejlesztői környezet is, véleményem szerint elengedhetetlen hozzá programozói tudás. Erre a Unity Egnine-t, Unreal Enginet, Godotot tudom ajánlani.
2. Kell egy designer program amiben össze tudod rakni az építményeket amik szerepelnek a játékban. Erre ott van a Bricklink Studio, LeoCad, LDCad.
3. Kell egy 3D modellező szoftver amivel előre összeállítod a játékhoz a modelleket, animációkat. Erre a Blendert tudom ajánlani.
Mindezek mellett már csak a tudást kell megszerezned, az interneten tudsz kutatni vagy online kurzusokat találni például az Udemy-n. SOkat kell tanulni ahhoz hogy sikerüljön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!