Mit tennétek a helyemben?
Ha nem tudsz egy okostelóval elindulni, akkor nálad van a gond.
Valóban szeretnéd?
Érdekes... Minden tevékenységemnek tudtam szárnyat adni, mert akartam is őket.
Szobrászat, fogtechnikus alapanyagok, eszközök, ékszerkészítés, festés, varrás, jade csiszolás, csiszolás és polírozás, fotózás - alpoktól a trükkökig, videó szerkesztés, weblap készítés,műgyanta,szilikon, szappan készítés ...stb. Tudnám még sorolni mi minden javarészét a netről tanultam és bőven van még tudás, infó rajta milliónyi témában.
Kreativitással pedig megoldottam sok dolgot.
Aki napjainkban nem tud mit kezdeni az internet adta lehetőségekkel, hatalmas információs tárházzal... Ott az illetővel van gond.
Ergo életképtelen. Vagy b_szik beleadni apait-anyait, nem hajtja annyira a téma, hogy jelentős időt és energiát szánjon rá. Pedig ez a fajta hozzáállás, motiváció, kíváncsiság elengedhetetlen.
Főleg, ha magad alkotsz, alapozol meg dolgokat.
Kb max 20 éves lehetsz, aki várja a sültgalambot a szájába.
Tegyél a dolgokért, ha tényleg akarod!
Sok ingyenes megoldás létezik vidi szerkesztéshez. Sőt vannk progik, amiket le se kell tölteni, mert weboldalon is elérhetőek.
No meg az alkotó képességei határozzák meg első sorban az eredményt.
Pl rajzolni akaró emberek minden féle "alap eszközt, alapanyagot" be akarnak vásárolgatni... Holott egy igazi alkotó kezében egy egyszerű golyóstoll is életre kel.
Ezt többször bizonyítottam is egyeseknek, akik vitatkoztak hisztizve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!